mandag 11. januar 2010

TAPETSERTE PALLEN PÅ HJEMMEBANE


Solid trening gir resultater allerede fra sesongstart, og OJ, Tom og Asgeir kunne defilere inn til hver sin pallplassi Farrisrennet, mens Per Knut ledet an i hovedfeltet og omtales som "en maskin i motbakkene". Også Ola Mieto, Knut, Krølle og Arild representerte på beste måte.
Når vi i tillegg har Simen og Lund i bakhånd skal vi virkelig bite fra oss utover vinteren. I bakhånd har vi også Oslogjengen og Turid som igår var mest opptatt av å serve OJ samt få timer i boka før Dolomittenlauf og Marcialonga. Helt bak har vi også Sørensen, han oppfrdres på det strekeste til å stille sammen med resten i Reløpet til neste helg.

Synd er det at Farrisrennet snur allerede på Lauesetra, da den fineste traseen og de beste løypene er mellom Lauvesetra og Skjærsjø. I kulda igår var det vel imidlertid like greit, 12 minus på Nanset og 15 minus på start ble til 20 når vi passerte Rømminga. Når det er så kaldt er konkurransetid på ca 1 time å foretrekke.

3 kommentarer:

  1. Superbirker11.1.10

    Ja, dette ser lovende ut for noen og enhver. Med noen kvalitetsøkter fremover mot Marcialonga ser jeg for meg en hederlig plassering i klasse for hjerte -og diabetes pasienter.

    SvarSlett
  2. Superbirker11.1.10

    ...og en kommentar til -OJ's løp virker meget sterkt og det blir spennende å se fremover. At Tom kommer midt mellom OJ og resten av feltet er også sterkt, her har det vært haset big time!

    SvarSlett
  3. Anonym12.1.10

    ja, dette var veldig bra av alle sammen også super sprekt av 40+!!! Nanset Ski blir den nye toppklubben, morro å se framover i renna, og så skal vi se hvilke overganger som kommer neste sesong...

    SvarSlett