torsdag 15. april 2010

DET BLIR SKI I HELGA OGSÅ

Kuldegrader, sol og perfekte forhold på fjellet gjør valget enkelt. Turid skal skøyte Haukelirennet på lørdag, og OJ visstnok også meldt til start. Eneste skøyteøkt før rennet blir skaretur i Silkedalen fredag kveld, og derfor stiller han i puddingklassen på lørdag. Søndag blir det topptur til Raulandsfjell med skøyteski på skaren.
Tom og Ruben lader opp til Skarven, og om det blir shake-down på Haukeli eller skareturer fra Viddaseter i helga er fortsatt uvisst. Uvisst er det også med Krølle, men de siste meldinger tyder på at han velder RR langs kysten i helga.

Vi håper Per Knut stiller i Ronde van Berg, der det også ryktes at OJ er påmeldt.  Han må vel imidlertid få ut sykkelen før han kan sykle ritt. Det påstås han ble observert på kort RR-tur mandag, men antakelig medfører ikke dette riktighet. Han påstår selv at syklene ikke tas ut før temperaturene tilsier kort/kort. Forøvrig ventes det mange tøffe sykkeltimer på OJ til sommeren da han blir nabo med Jaran og i tillegg får Per Knut boende bare et kort elghufsdrag unna.

1 kommentar:

  1. Anonym16.4.10

    Ruben og Tom kjører pre-camp skarven på Geilo i helgen..de som skal gå Haukelirennet må ha lykke til..mange stjerner på startstreken. Forventer at også Krølle tar dette serisøst og stiller til start..

    SvarSlett