torsdag 9. september 2010

ALL FOKUS RETTES MOT VASALOPPET

Både Simen og OJ er stilt sjakk matt i god tid før skisesongen starter. Med et halvt år igjen til Vasaloppet er det bare å innse at alle langløp i utlandet før Vasaloppet ryker, dvs at maratonrenn som Jizerska, Marcialonga, Kønig Ludvig Lauf og Tartu Skimarathon går uten disse gutta. I år er det Farmerlaget som må vise muskler i de prestisjefylte rennene i mellom Europa.
Mens Simen nok en gang legger seg på operasjonsbordet, har OJ spilt seg selv utover sidelinja ved å gjøre servicesjefen gravid med termin medio februar. Selv om Ivar Hoff nok ville anbefale å reise til både Marcialonga i slutten av januar og Tartu i februat, velger nok OJ heller Kjoserennet, Telemarkshelten, Vindfjelløpet og andre lokale arrangementer kommende vinter.
Når i tillegg deler av Oslogjengen er kjøpt opp av TV2 for å kommentere alle rennene i FIS Maraton Cup, må også Elin oppgraderes til Sjef og sjåfør på bil 1, men hvem skal da være i bil 2?

4 kommentarer:

  1. Anonym9.9.10

    Noen bortsett fra Superbirker'n som har skaffet seg startnummer til vasa'n?? ser forresten at dere har utelatt Engadin her..fy fy!!! er jo Europa's beste skøyterenn, flatt over 4 mil i fantastiske landskap. Regner med at Simen, Arild, Ruben og undertegnede stiller....

    Foreslår at vi svømmer Farris på langs før rulleski lørdag morgen:))

    SvarSlett
  2. Anonym11.9.10

    Grattis med trippeldeltager på vei. Med de gode genene blir det bare å krysse av terminlista på alle lokale barneskirenn mm, om en 6-7 års tid...

    SvarSlett
  3. Anonym12.9.10

    Så koselig! Gratulerer så mye OJ og Turid! Ola var litt flinkere og time familieforøkelsen utenom både skisesong og jaktsesong!

    Hilsen tidligere skienke, nå jaktenke :)

    SvarSlett
  4. Anonym12.9.10

    Grattis!!! Har håpt på det der en stund nå - begynte nest å lure litt ... men skjønner nå at fokuset er der det bør være :-)))

    SvarSlett