torsdag 8. september 2011

KONKURRANSEVINTER ELLER OPPTRENING TIL NESTE SOMMER?

Etter en sommer det OJ har prioritert bygging av Kjose SPA og Doktorn nok en gang har tatt telling og meldt overgang til trygdekameratene er spenningen stor før vinteren.
De som har trent og konkurrert i sommer har vel heller ikke imponert noe voldsomt, red mener det har vært det har vært lite BØ. Kanskje gjør dette at overskuddet er der til vinteren, eller kanskje er vi blitt for gamle?
I Italia har de iallefall mistet troen på Doktorn og kastet han ut av eliten og satt han i pulje 2 sammen med Krølle og Oslogjengen. Oslogjengen har nå imidlertid flyttet til Langestrand, og mens Elin stadig observeres på rulleski er Jørn innmeldt på Spenst der han sammen med Doktorn skal trenes opp etter operasjon og bygge muskler i overkroppen.
OJ testprosjekt 5x5x5 gir få timer i boka, men høy puls på alle økter. Blir spennende å se om han etter noen lange og rolige turer på ski i romjula orker å gjennomføre de lange rennene eller om han gjør alvor av å bruke vinteren som trening før neste sommer. Han har nemlig lovt at da skal de gå for rundt Farris. Veldig fort.

1 kommentar:

  1. Stine4.2.12

    Testprosjekter og andre prosjekter er tydligvis meget vellykket:-) Både med tanke på høy fart i Italia og godt resultat når det gjelder SPA-avdelingen på "Nes-Panorama" :-)

    SvarSlett