torsdag 28. januar 2010

LAVAZZELOPPET

Tosdag var Jorn og Turid til start med haugevis av OL og VM vinnere i Lavazzaloppet. OJ og Elin var heiagjeng og serviceteam.

Etter at Giorgio De Centa og Pietro Piller Cottrer var bekreftet til start som endel av OL-oppladningen, mente Jorn at han ikke kunne vere darligere. Han bestemte seg under frokosten og representerte med bravour. Turid gikk ogsa meget bra og ble nr 7 av damene, best her var worldcup vinner Magda Genuin fra Italia. Av grunner vi ikke kjenner er imidlertid Turid plassert i herreklassen og som representant for Tsjekkia. Hun ble forovrig nr 13 i FIS Marathon Cup rennet i skòyting pa sòndag.
Forovrig er ogsa Group Kirken samt Kròlle og Tina installert. Group Kirken i fjellene ved Predazzo, alle andre pa San Valier rett ved malgang pa sòndag.

Vi gleder oss til sòndag og er klare. De skal ga fort som skal sla oss!

1 kommentar:

  1. Som anonym startende i trimklassen i kjoseløpet kan jeg rapportere om en sportslager-drakt som passerte som nummer to i løypen når det nærmet seg mål! Brølet som fulgte når trimmerene ikke var raske nok ut av sporet minnet mistenkelig om Simen...

    SvarSlett