lørdag 23. januar 2010

MORO SÅ LENGE DET VARTE

OJ var lenge med i teten, men Simen var førstemann i mål.
Det ble en tung dag i høyden i Obertilliach, der rennet gikk i mellom 1200 og 1450 meter. Gutta valgte ulik taktikk, OJ ble med teten og var der til litt over halvveis. Da ble rullgardina dratt ned og det var natt og mørkt og en tung vei til mål. Simen tok det roligere i starten og gikk et jevnt og bra renn og hentet inn OJ noen kilometer før mål og ble nest beste nordmann og beste 4 barnsfar, 5 minutter bak langdistansekongen Stanislav Rezac som nok en gang var først i mål.

Elin og Jørn gikk gode løp litt lenger bak, og ved å bytte ut enkelte orienteringsøkter med rulleski har vi virkelig tro på at de har enda mer å hente framover.

Turid går i morgen, og det hviler et stort press på henne i og med at hun er plassert i elite-starten. Vi krysser fingrene

1 kommentar:

  1. Anonym25.1.10

    Bra innsats her gutter! Imponert over hva dere presterer. OJ kanskje ikke helt "der han håper på" - men det er jeg sikker på at kommer greit på plass. Så på NIF i Stokke: Skal si de fikk kjørt seg! Bra utført; dere gikk dere opp etter hvert. For et arrangement - helt utrolig hav de fikk levert dere borte!

    SvarSlett