mandag 18. januar 2010

STOR DOMINANS I RELØPET



2, 3 og 4 plass totalt i tillegg til dobbeltseier til Turid og Elin i sin klasse gjorde dagen neste fullkommen igår. Det var imidlertid et skår i gleden at OJ og Simen smørte så tjukke lag med nullrode at Sportslagerets prepping av skiene ikke ga den nødvendige gliden til å holde følge med Ivar Tveiten på flatene utforkjøringene over mot Andebu. De ble gående å se lederen foran seg på de lange jordene mens de småpratet litt om det flotte terrenget og det dårlig stavfeste, mens OJ var en tur på rumpa i den ene utforbakken og gikk rundt den ene drikkestasjonen mens han ventet på at Simen drakk. Bak der igjen gikk Lund alene, litt irritert på at Simen gikk så fort i motbakkene de første 5 km. Enda litt bak der igjen var Ola, Per Knut, Knut og Jørn, men bare Knut kom til mål med æren i behold. Ola knakk en stav, Per Knut gikk på en smell mens Jørn bare ruslet rundt og kom inn rett før Kai som hadde enda tjukkere lag med smøring enn noen andre.
I bambiniklassen var Anne Lene først, men spenningen var størst mellom Elin og Turid. Den duellen vant Turid med 1 sekund, og det er faktisk første gang siden NM sprinten i 1996 at hun banker Elin. Elins ski ble imidlertid kassert av Trond rett etter målgang da det viste seg at sålen på ene skien var brendt. Nå venter nye ski til Dolomittenlauf, alternativt låner hun det som etter målgang ble presentert som Turids superski.

2 kommentarer:

  1. Anonym18.1.10

    Flott levert alle sammen! Og bra bilde også da :-) Dere er alltid hyggelige og inkluderende; miljøet trenger slike som dere - det gir gode og vide ringvirkninger!

    SvarSlett
  2. Anonym18.1.10

    Ja, bra plasseringer på hele gjengen!

    Surt å bli glidd fra...

    Den 0-roden er vrien... Jeg la nok også for mye på av den, med resultat at en del av den gode gliden forsvant. Forsøkte tilmed å skrape av i forkant da jeg syntes å oppleve brems her...

    Fulgte ikke konsekvent tipset jeg fikk ifjor om å bake med korte felt og alltid dekke med multin over i lengre felt. Kanskje kunne jeg bare bygget på med multin...

    Smøring er en kunst...

    SvarSlett