torsdag 24. juni 2010

ALL INN FOR KRØLLE

Ny superjobb gjør at Krølle nå flytter fokuset fra Birkebeinertrippelen til DNs "Topp og trent"-spalte. Først skal imidlertid Kjoserittet gjennomføres med stil på lørdag. Det eneste rittet han har startet i år er Vestfold Rundt som endte med punktering og DNF. Viljen satte stopp for Raumerrittet og forretningsreise gjorde at Farrisrunden røyk.
Og nå er det alså slutt, etter at adskillige millioner er investert for å skaffe seg Det Store Fatet som greit ble fikset i fjor. "Jeg har gått mange runder med meg selv, og må vel bare innse at det nok kaster mer av seg å jobbe enn å trene", sier Krølle i en kommentar. "Og selv om jeg er 40 er jeg definitivt ikke feit og ferdig", fortsetter han. Red tror at etter noen år på businessflighter til Housten, luksushoteller og gourmetmåltider er Krølle lei, og når han nærmer seg 50 vil han nok satse på heder, ære og Det Store Fatet igjen.

1 kommentar:

  1. Superbirker24.6.10

    Ja, det vil nok gå ut over treningstimer men for all del, fatet skal hentes på Lillehammer i år også -noe annet skulle tatt seg ut.

    SvarSlett