tirsdag 10. august 2010

GRENSERITTET ENDET I GRUSEN

Hva hjelper det med god form og lette bein, når fallesyken intrer? Med 100 mann til start i eliten blir det trangt om plassen, allerede på første grusparti ble OJ fra perfekt posisjon presset i bakken mens hele feltet passerte. Bittert, for dette var dagen det virkelig skulle kjøres fort. Sportsdirektøren fikk på første servicestasjon beskjed om at OJ var satt ut av spill, og når han omsider passerte - bak første dame og sammen med teten i pulje 1 som startet 3 minutter bak ga han beskjed om at han ble sittende der til mål. Kjipt var det også at gutta som ble frakjørt forrige helg ikke var lenger bak seieren i Grenserittet enn de var bak OJ sist helg. Revansjelysten er stor, og hevnen kommer til å bli søt i Birken.
Så istede for Sjampis på Fredriksten ble det ble det Ipren på Ica i Strømstad, det ble knust hjem, avrevne leddbånd i skuldra og ellers masse skrubbsår og blåmerker. Hjemmeapoteket ble igjen robbet for Brylidin, Basmesin, Melolin og Mefix.
Sjampis ble det imidlertid i Helterittet med seier til Katrine og 3 plass til Knut. Flotte prestasjoner i knalltøffe traseer.Pluss i boka også til Lund for 5 plass og grusing av alle Miltoner i Gråtassen.

1 kommentar:

  1. Anonym11.8.10

    Au da - den var lei. Tøft gjort å gjennomføre - vitner om at form og vilje etc. er på topp :-)

    SvarSlett