fredag 6. august 2010

BLIR KNUT OG OJ DE ENESTE PÅ START I HELGA?

Denne helga er det så mange konkurranser at det nesten er vanskelig å velge. Det som er sikkert er imidlertid at OJ sykler Grenserittet og Knut den brutale Telemarkshelten. Vi satser på at begge er med på å prege hvert sitt ritt, OJ lover iallefall å selge seg dyrt. Det kommer til å gå brutalt fort fra start, med hele den norske og svenske eliten på strek. I fjor kom OJ seg med som sistemann i første pulje, og noe annet en tet i år er heller er ikke aktuelt. Stiv gaffel er på og siste fintuning av sykkelen er gjort, det er bare å bite tenna sammen og sykle som at inngangen til første terrengparti er mål. Telemarkshelten blir nok et helt annet ritt, med motbakker som er en etappe i Trans Alp verdig, spesielt stigningen fra Atrå og forbi Kalhovd på ca 1000 høydemeter er en klassiker. Ryes vei fra Gvepseborg til Rjukan er smal og bratt og svingete, får håpe at ingen får problemer med bremsene her. 
Kai og Lund vurderer Gråtassen,  sist helg vurderte de Sandefjordsrittet, men ende opp med å sykle det som trening. Litt rart valg, og valget de gjorde i går var også rart - tempodrag på E-18. Krølle velger feiring av gamle venner, og selv med noen rynker i panna etter sist helg mener han fortsatt at Fatet bør bli grei skuring.
Per Knut og Doktorn mener det blir flest timer i boka av trening, og velger derfor det. Per Knut har sterktvurdert både Grenserittet, Telemarkshelten, Gråtassen, og Hytteplantesten, men ingenting kan matche en langtur i Eikedalsmarka som han sier. Da er det også mulig å legge inn en god økt med russisk styrketrening på kveldstid.  Doktorn imponerer på sykkel om dagen, og er nå med på turer som går både i barkløyper og på traktorveier.

2 kommentarer:

  1. eks. . farmerkaptein6.8.10

    Godt at de to store profilene holder koken... blir gråtassen på lund.....tempodrag?????? rolig langtur i går...ellers hører jeg at de fleste trener bra... så det blir nok tøft å henge med til vinteren også..må snart få igang noen fellestreninger vel????Lykke til i helgen gutter.....

    SvarSlett
  2. Anonym9.8.10

    Dæven døtte - skal si det var bratt ned fra Gvepseborg ... i alle fall for en amatør som meg :-)

    SvarSlett