tirsdag 24. august 2010

KRØLLE OG PER KNUT IMPONERTE I HELGA

Sist helg var det nok en gang nok av konkurranser å velge i, og det ble konkurrert både på sykkel og på beina. Doktorn satt imidlertid hjemme i den nye Jack Waitz dressen og fulgte de ulike arrangementene live på internett innimellom all egen trening

Per Knut dro til Gøteborg for å løpe Midnattsloppet, og imponerte der med 10 plass og fikk heder og ære i belønning for strevet. Banket også Kongen av Larviksløpet med et drøyt minutt. Lund og KaiCola valgte Pinåsløpet, og beit godt fra seg i nedover i alle fall. Det hadde nok vært en fordel å veie under 60 kg opp til toppen.
Søndag syklet Krølle og OJ HIP 10 ern, som denne gang ble 120 km fordi vi måtte en tur innom Oklungen. Krølle imponerte og mente at RR nok var mer hans greie enn tekniske terrengritt. OJ rakk akkurat starten etter at reinsjakta ble unnagjort på raskeste vis. Dog burde han nok holdt seg på fjellet en dag ekstra.

1 kommentar:

  1. Anonym24.8.10

    Group Kirchen melder om rolige dager i Italia med 34 grader og sol og lite trening, men dog mange søte Italienske damer med brune bein:) Ønsker lykke til alle menn som har kommet i panikk alderen og som skal kjøre til Rena i kø, ligge i kø, sykle i kø, dusje i kø, og kjøre hjem i kø. Kos dere med 10 grader og regn:) selv skal jeg sitte på en rolig fortau restaurant og nyte ett kaldt glass hvitvin i 30 grader og sol. Ciao:))

    SvarSlett